fredag 24. oktober 2008

Jungelhyl og apelyder

I går skulle vi gjøre noe lurt, så vi sto opp litt tidligere enn ellers..
Kanskje Nora vil legge seg på kvelden.. Så i går våknet vi klokken 08.00, men lå å koset oss til halv ni ca før vi kom oss opp. Nora sov faktisk en dubb(en hel time) igjen da klokken ble ti.
Var ute en tur etter posten, itte så gøy å kle på masse klær da men.
SÅ blid når vi kom oss ut og hun fikk se Snuppa.. Pss pss..!!
Je prøver å få henne til å si pus, og resultatet er blitt pss..
Utrolig gira på katter omdagen. Det har a vært noen uker nå.. Hyler og spreller når hun ser de. Og ler når hun får kose de. Vi har to puser som bor hos oss. Gøyest var det nok med kattungene som hun bare kunne lange ut etter å smake på..
Ellers gikk dagen med på å vaske/rydde stua og soverommet, mens Nora har laget jungelhyl og apelyder!
Ligger på leketeppet sitt og hyler alt hun klarer. Den lille kroppen nesten rister!! Men hu er ikke sint da, gjør det fordi det er så gøy!!



Vel.. Lyden skjerer ganske bra i ørene.. Men Nora ja hu er like blid!
Har begynt å spise litt middagsmat(moste grønnsaker) en gang om dagen og grøt til kvelds. Sover ikke hele natten enda, men er bare våken en gang, stort sett mellom 3 og 4 en gang.
Og da sover hun igjen til mellom 7 og 8 en gang. Syns jinta mi er flink je.
Og noe som er veldig gøy er jo å plaske i badekaret, det er noe hu har begynt med nå de siste dagene. Plasker MASSE!! Vann overalt på badet, og hun skal sitte, ikke ligge. Da blir det bare hyl og skrik. Sitter ikke helt støtt på egenhånd enda men prøver så godt a kan, men legge seg tidlig ville hu ikke! Å nei måtte være oppe til mamma og pappa skulle legge seg






06.00: AAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIAA!!!!!!!!!!!!!!!!! Beste vekkeklokken som finnes! Da var Nora bare så våken liksom!! Kastet seg over på siden og skallet i puppen. Da var a sulten. Sovnet igjen, je våknet halv 9 av att kattene sloss ute, så da prøvde je å vekke Nora.. Men hu var jo selvsagt bare såå trett. Men etter en god varm dusj våknet vi til live begge to. Så gikk det i jungel hyl og pesing på golvet mens a såg på simpsons… halv tolv kom Anette og Lucas å hentet oss, så reiste vi til Fall på babytreff. Kjempe koselig.





Nå er det drømmehagen på barnetv, så bad, grøt og i seng :) Håpe hu vil sove i kveld.

Ingen kommentarer: