torsdag 26. februar 2009

mitt mareritt... !!

Idag holdt Nora på å bli kvalt av middagen sin. Hu fikk grønnsaker og kalvestek(har aldri prøvd den før)Syns det var litt store klumper men prøvde å knuse alt så godt je kunne men tydeligvis itte bra nok.. Tre store maiskorn fikk sneket seg unna.. Plutselig begynte hun å brekke seg og hive etter luft.. Tok henne opp av stolen og dunket henne i ryggen men det hjalp ikke... :( Kastet henne rundt så hun hang opp/ned langs magen min mens je nesten slo henne i ryggen.. da endelig løsnet det.. Tre kjempe store maiskorn kom opp sammen med litt mat... Som dere kan se på bilde er de tre maiskornene som kom opp igjen MYE større enn vanlige maiskorn vi kjøper på butikken... Hva er det liksom...!!!??
Ble så kjempe redd og helt på gråten.. Så utrolig glad alt gikk bra, men klage mail er sendt til nestle, så blir spennende å se om det kommer igjen noe svar...

2 kommentarer:

Johanne sa...

Helt sykt!!! Håper Nestle ikke svarer så kan du heller lage et stooooort oppslag i avisa og på nyhetene og alt! Teite Nestle middagsglass!

Lillian sa...

da lyt du være med som støttekontakt:) hehe.. Nei da blir det nok"anonymt" Men tror nok de svarer. Er jo en ganske alvorlig ting da og de er jo ganske store.