søndag 5. juli 2009

Dette spiste vi igår og det var så godt!!!

Porsjoner 4

600 g skinkebiff ca. 1-2 cm tykke skiver
1 båt hvitløk
4 ss friske urter (f.eks rosmarin, basilikum, timian) evt. salvie eller persille
1/2 ts salt
1 ts peppermiks
2 ss smør eller olje til steking
2 stk gulrot
1 stk liten purre
12 stk nøste tagliatelle
1 dl matfløte
½ stk kjøttbuljongterning

Slik gjør du:
1. Finhakk hvitløk og urter og bland sammen med salt og peppermiks.

2. Skjær kjøttet i ca. 1 1/2 cm tykke skiver og strø på krydder og urter.

3. Stek på middels varme, ca. 2 minutter på hver side. Trekk panna til side og etterstek på svak varme til de er gjennomstekte.

4. Skjær gulrøttene på langs med ostehøvel og del i ca. 1 cm brede strimler. Skjær purren i ringer.

5. Kok pastaen i rikelig vann. Legg i purre og gulrøtter når det er 3-4 minutter igjen av koketiden. Sil av vannet, ha pastaen tilbake i kjelen og bland inn fløten og buljongterningen mens kjelen står over svak varme.

Ingen kommentarer: