søndag 20. september 2009

høsten

er kommet.. *brr*
Fri idag så Nora og je koser oss inne med bøker, musikk og sjokoladeis *nam*,Vegar er å jobber litt.
I morgen reiser je på tur til Lillestrøm/horten/tønsberg, blir nok spennende men gleder meg mest til onsdag for da får je se Nora igjen :)

Nora har jo blitt så stor jente. Klatrer opp og ned sofaen uten problem, falt ned to ganger, men begge gangene gikk bra. Synger som bare det når vi spiller musikk hu kjenner igjen eller når hu ser på drømmehagen:)

Sier mange ord nå som tutttut(bil), pus, mamma, pappa, namnam, vattn(vann), tiss(bleie), pepi(baby), vovvvovv(hund), is, borte, ball, gåttn(tannbørste), OII!!, ja, nei, æsj, ja de je kommer på i farten.
Og hu skjønner så godt hva vi sier til henne. Blir helt inponert til tider je altså.
Hu er jo så flink til å uttrykke seg så vi skal skjønne henne :)
og når hu vil sove går hu bort til døra og begynner å surve. Da er det natta :)
Er forresten kjempe flink til å legge seg, spiser kveldsmat ca halv 7, så bærer vi henne opp og sier natta. Så legger hu seg flink jente i senga og sover til dagen etter.

Men vi har måttet flytte senga hennes igjen, har stått i andre enden av soverommet vårt nå siden jul, men hu plages av noe som heter nattskrekk. Itte noe som hu direkte plages med, men greit å ha sengen hennes ved siden av vår sånn att vi slipper å ta henne opp men kan ligge å passe på henne mens det pågår. Og for dere som ikke vet hva det er kan dere lese det her: http://mammanett.no/barn_0_12_aar/barnets_soevn/nattskrekk
Som dere ser plages jo itte Nora egentlig men je syns det er helt grusomt og blir nesten på gråten når det pågår siden je itte kan hjelpe henne... Hu har hatt slike anfall siden hu var ca 10 mnd tror je.

Var forresten 84cm lang og 11.2kg sist kontroll i begynnelsen av september.

Og husk: 1 oktober blir Vegar 28 år :):):)
7 oktober blir je 24 år :):):)

Ingen kommentarer: