mandag 3. november 2008

helga vår...

Lørdag morgen pakket je vogna inn i bobleplast.. DET var arbe det vel.. Nora og Vegar bare tullet med bobleplasten J Men fikk da sendt den før vi reiste til Lillehammer på shopping sammen med Hilde. Ble to nye bukser, tre gensere, en topp og litt sånn småtteri. Nora fikk også 5 smekker og en body. Så var det hjem å dusje så levere Nora hos Anne Lise før vi reiste til LU på fest sammen med Johanne. Det var kjempe koselig selv om musikken ikke helt var etter vår smak. Hjemme igjen rundt to tror je…

På søndag hentet vi Nora og bilen så reiste vi på Væssia å besøkte oldeforeldra til Nora. Fikk middag, men vi var så trøtte att vi reiste hjem tidlig.. La oss halv 8 alle tre faktisk. Godt å faktisk ikke være fyllesyk. Drakk nok før lite på lørdag…
I dag har je og Nora som vanlig bare kose oss og ryddet opp litt her. Har også fikset bilder av Nora som skal bli til julegave til beste/oldeforeldre. Tror gavene blir fine.. Håper det hvertfall… :)




Sitter å håper att barnevognen je bestille skal komme snart.. Står fortsatt ordre mottatt, men ikke noe om att den er pakket og sendt.. Sendte mail på fredag og da manglet stellevesken, så da kunne de ikke sende vogna før 17..!! November, men fikk mast meg til att de heller skulle ettersende veska… Så da lovet de å sende vogna på lørdag… noe de ikke gjorde.. Sendte mail igjen i dag tidlig, og da skulle de sende vogna, men fortsatt ikke sendt noen vogn… Er det MULIG!!!!! Aaahhh!! Vi må jo ha vogn… Håper den kommer innen 11 nov for da er det 6 mnd kontroll, så babytreff… Kommer til å bli tungt å bære Nora fra helsehuset til Bergfoss :)
Mase mer i morgen..

2 kommentarer:

Johanne sa...

Naaijs bilde av meij.... :p Ja, nei, vi må feste mer sammen en gang - var artig :D Også ble jo ikke du full nok syns jeg... heheh..

Lillian sa...

ble itte full engang:)