torsdag 13. november 2008

masse...

Søndag: sov vi lenge… ell hvertfall Nora og Vegar. Vi dro en tur på kaffekoppen (siden vi ikke hadde laget kake) for å spise kake og feire Vegar litt på farsdagen. I gave fikk han en kalender av Nora for 2009 med bilder av henne. Hilste på Lucas og Anette som også var på koppen.
Så var Nora noen timer hos sin bestemor for Vegar kom plutselig på att da skulle vi ha kjærestetid, noe som var både lange siden og kjempe koselig.
Mandag: fikk vi besøk. Først av Anneli og Johanne. Nora var litt skeptisk først men det gikk nok fort over. Da je skulle ut etter posten klarte je å falle ned på siden av trappa… Heldigvis var Nora inne sammen med Johanne og Anneli. Julegavene til Noras beste/oldeforeldre var kommet. De var kjempe fine, så håper de blir glade for dem.
Hilde kom også en tur, tror Nora kjenner a igjen for hu smiler så innmari da a ser Hilde. Koselig det.

Tirsdag: var det tid for 6 mnd kontroll hos HS og lege. Alt var helt perfekt(som vanlig;) Nora var så blid både hos legen og hos helsesøster.
Nå målte hu 71 cm og veier 8.3 kg. Blitt så stor jente!!
Etter kontrollen trillet vi bortpå Bergfoss hvor vi møtte Johanne og Trude som også skulle på babytreff. Så vi ble 6 babyer og 6 mammaer:
Johanne/Anneli, Kjersti/Thea, lene/Celina, Anette/Lucas, Trude/Mari og je/Nora.
Er jo så koselig på sånne treff, bare så kjedelig att ikke flere gidder å komme. Vi er jo 16 stk på gruppa liksom men vi er som regel 4 faste som kommer… Og tror vi har fått med Trude og Kjersti så da blir vi vel 6. Fikk så lyst på liten baby igjen da vi fikk se lille Thea.. Tenk att Nora var så liten for 6 mnd siden… Nora klarte av alle ting å klype Anneli i tunga :)
Nora sov i over en time i vogna si mens den sto stille..!! Tror a koser seg masse i den nye vognen og posen. Godt og varmt var det nedi der hvertfall. Etter treffet gikk Nora og je på CUBUS. Nora fikk ny lue/votter, bobledress og litt klær.

Onsdag: sto vi opp halv ni tror je. Måtte prøve bobledressen så kledde på oss og gikk etter posten. Julekortene hadde kommet og de ble super fine!!
Ellers vasket vi opp og kokte flaskesmokker.
Nora fant ut att hun skulle smake på tåa si.. Endelig var beine langt nok, for det har a prøvd på lenge. Nå ligger hu i babygymmen(en helt annen vei/retning enn hva je la henne for 2 min siden) å leker.. Begynt å rive lekene som sitter i bare borrelås av gymmen. Når det blir kjedelig ligger hun å hyler så hu rister, og bare smiler når je ser bort på a.. SÅ gøy å få bråke litt altså!!
Digger å være mamma! Sitte å se på henne der a ligger å leker og smiler helt for seg selv. Og når hu blir lei ser hu litt på tv og koser totten. Kjeder seg litt fort men… har nok skjemt henne litt mye bort med å komme å løfte henne opp med en gang hu sier ifra… Nå lar je a ligge litt, og da skjønner hu att da går det vel ikke da, så leker hu og snakker litt til J Så fikk a endelig bæsje.. To ganger (sikkert super int å lese om )
Nora la seg rundt sju. Vært flink denne uken og sovnet i sin egen seng innen halv åtte på kvelden.

I dag sov vi lenge.. Helt til halv ti faktisk. Tenkte je skulle legge alle bildene ja har på mobilen over på pcen.. 1813 bilder.. Ikke rart mobilen er litt treg til tider altså… Sende inn de fineste bildene mine av Nora og fremkalle de på japanphoto og lage album. Gjøre som Johanne tror je. Lage ett for 0-6mnd og ett for 6-12mnd. Har jo så sykt mye fine bilder je vil ta vare på i album som folk kan få se og som Nora kan se i da hu blir eldre. Har rote bort kabelen til kameraet igjen… Hadde tenkt å legge inn bilder fra treffet på tirsdag.
Imorgen skal vi begynne med å trille tur midt på dagen så Nora får sove, hu nekter nemlig å legge seg på dagtid, men i vogna sover hu tydligvis godt. Så håper Vegar har den med hjem fra Anne Lise i dag hvor den har stått siden tirsdag.

Ingen kommentarer: