søndag 11. januar 2009

*host hark nys blæ!!*

Men idag er vi endelig friske igjen. Sist fredag begynte Nora å hoste så innmari, lørdag hadde hu feber hele dagen. Fikk en stikkpille i ett tiden og en rundt seks. Var nede hos pappaen til Vegar å spiste kinamat som Ching laget til oss. Helt utrolig godt!!
Utover kvelden hadde Nora 39,7 i feber. Ringte legevakten for å høre om vi kunne gi Nora ei pille til.

Søndag våknet je med vond hals og renne nese.
Mandag låg je hele dagen med feber.

På onsdag kom Anneli til oss, hu måtte bli med til Dokka entur siden Nora skulle til legen. Hadde bare en vanlig virus infek. Var forresten kjempe hyggelig med besøk av Anneli selv om hu var liiitt sint:) men etter en liten dubb på sofaen vedsiden av Vegar ble humøret så mye bedre:) Blir nok mere besøk av Anneli, siden je har sagt je kan ha henne noen timer mens Johanne er på skolen. Er jo så gøy og koselig for Nora og helt sikkert Anneli også å leke litt med andre enn bare seg selv.
På fredag var vi på babyftreff. Da var det med 3 nye mammaer og babyer. To gutter og ei jinte. Kjempe koselig! Fikk jo bare Så lyst på en baby til da je såg lille Leon på bare to mnd.. Helt utrolig att Nora har vært like liten..!!
Nora var jo så iform da, ellers bare sitter hun der å ser på de andre men på fredag skulle hu være midtpunktet..!! Smilte og tullet til alle!! SÆRLIG HERLIG!!!
Nora er jo bare så god omdagen, raser rudt som en villmann i gåstolen sin, utrolig hvor kjapp hun kan være. River opp skapdører og tar det som står på tvbordet. Blitt kjempe flink til å stå oppreist, åsså så stolt a gitt !! Det gedigene smilet som lyser lang vei:) Krabbe det er itte noe int enda.. Bare ligger på golvet å surver, men hu må jo bare prøve, så vi tar henne itte opp før a virkelig sier ifra.. Føler meg litt slem men..

Har begynnt med 8 mnd mat, itte alt som er like godt men noe går da ned. Har også prøvd brød med leverpostei igjen men det er itte noe godt! Da sitter a bare å bryter seg og grøsser :) hehe.. Men kavring derimot super snadder!!! Her spiser hun min yohghurt...


Ellers tror je det er noen tenner på vei(har je jo trodd lenge), men hu er litt ekstra survette og bæsjer to ganger minst om dagen.

Imorgen er det egentlig slutt på mammapermen min da, men syns det er ALT for tidlig å sende Nora i barnehagen nå... Så blir hjemme noen mnd til, enten sykmld meg ell dagpenger.


Slenger med noen bilder fra siste ukene
Litt usikker på hva Nora driver med her men...
Lager trutmunn:)

1 kommentar:

Johanne sa...

Hu er jo så grom da <3