torsdag 1. januar 2009

Jula vår

Julekvelden: ble feiret på Væssia hos Nora’s oldeforeldre. Spiste middag og pakket opp pakker.. MASSE pakker.. Nora fikk gaver fra alle..!!
Masse fine klær(til og med pakke fra Kina fikk hun, med den super søte kjolen og en kjempe kul ute vest), noen leker, gåstol og litt penger.
Tror Nora koste seg, selv om det ble seint og langt over legge tid var hun SÅ utrolig blid hele kvelden. Bare tullet og smilte hele tiden. Fikk også en kompis i hunden til Stine og Tommy. Ble nok veldig begeistret for han.
Ellers så fikk jo Vegar og je masse fint også… veldig mange håndklær da siden je ønsket meg det fra alle, penger, pannekakejern, gavekort, babycal, sengetøy..
Vegar fikk film, cd’er, tskjorte og gavekort av meg og Nora, mens je fikk digitalt speilrefleks kamera av Vegar. Beste gaven ever tror je.
Det har je ønske meg så lenge!! Så nå skal det tas bilder.. Enda mer bilder!!

Første juledag: koste vi oss bare hjemme hele dagen, spiste snop, prøvde kameraet og såg på tv/film.
Nora sov 2.5 timer på dagen, så var nok sliten etter julekvelden.

Andrejuledag: sov vi litt lenge før vi sto opp for å rydde litt her. Kjørte Nora ned til Anne Lise rundt 2, så dro vi hjem for å ordne til kveldens vorse. Hadde bedt noen venninner på taco før vi skulle ut på Dokka og 2dagsfest. Vegar reiste til Fredrik.
Hilde, Monica, Johanne, Linn og Hilde kom til taco, Johanne fikk omgangsyken og måtte dra hjem stakkar. Karoline kom litt senere. Var kjempe koselig og artig.
Var masse folk ute på Dokka, traff igjen mange gamle kjente noe som alltid er like hyggelig. Je, Vegar og Roger reiste hjem til oss rundt halv 3 for å spise taco. Je la meg da je hadde spist, men da je våknet og sto opp halv 6 satt fortsatt Vegar og Roger å skravlet og spiste. Roger dro vel hjem rundt 6 tror je så la vi oss igjen.

Tredjejuledag: kom oss opp etter hvert, så tok vi taxi opp til Fredrik, hentet bilen og reiste rett til Anne Lise for å hente Nora!!! JOMMEN savnet je henne da!!! Vært borte fra henne vel ett døgn! Det er lenge det!!!

Fjerdejuledag: pakket vi baggen og reiste til Koppom i Sverige for å besøke mamma og Arve. Gutta var der på juleferie så da fikk vi se de igjen også. Mamma hadde pyntet masse til jul… lys overalt J men litt koselig også da.
Reiste hjem femtedagen, var innom på Charlottenberg Shoppingsenter og handlet masse snop :) Da vi kom hjem begynte Nora å skulle reise seg opp og stå da vi holdt henne i hendene.. Utrolig gøy!!!

Sjettejuledag: vannet hadde jo selvsagt fryst mens vi var i Sverige, så mens Vegar måtte til Flisa, var Nora og je hjemme så røråpneren kunne komme og tine oppigjen rørene. Men da de var opptint ble det selvsagt lekkasje i kjelleren… Men heldigvis kunne mannen til søskenbarnet til Vegar komme så da fikset han det. Nora sto alene mot sofaryggen:)

Nyttårskvelden: skulle Nora og je dusje… men hvor var vannet… Joda frosset igjen!!! Fader altså… Så fikk vi tak i jan så han koblet til varmekabel så da fikk vi igjen vannet… men såklart, da var det lekkasje på badet.. Vann overalt..!! NICE!! Så Vegar og Jan koblet fra varmtvannet på vasken på badet. Så nå har vi vann men ikke do… Det hadde jo frosset i stykker ett rør i kjelleren så det kommer ikke vann til toalettet…. AAHH!!!! HAPPY NEW YEAR liksom!!!!

Men vi fikk da dusjet og kommet oss ned til Anne Lise hvor vi fikk kalkun(SÅ GOD!!) og hadde en hyggelig kveld. Nora skulle ikke sove for alt i verden og var våken til halv ett..!! Men rakettene likte hun ikke. Overtrett og mye bråk endte i masse gråt. Men sovnet tilslutt i bilstolen sin og vi reiste hjem.
Vegar kjempe syk og Nora stuptrett la vi oss klokken ett.. Og sov til halv ti i dag :)

MEN i natt/dagtidlig bråvåknet je av ”” KNUS!!!! DUNK!!! “” der gikk juletreet tenkte je men kom på att kattene var jo ute.. HJELP noen bryter seg inn.. HERREGUD!! NORA!! Lå med puls på 245 og hørte etter, men da je ikke hørte noe mer vekte je Vegar og lurte på om han kunne bli med ned å se etter.. Bevæpnet med balltre og mobil tuslet vi ned trappen og inn på stua.. Ingenting.. Kanskje på kjøkkenet.. Nei… Vegar trodde je kanskje hadde drømt men nei det hadde je ikke.. Så skulle vi sjekke på veslegangen, og da Vegar lukket opp døra stoppet den plutselig i noe.. Herregud det står noen der nesten hylte je og var på tur opp trappa for å passe på nora, men hehe.. Var bare en veggplate som hadde veltet og dratt med seg en lykt i fallet som hadde knust mot murgolvet.. :)

I dag blir det bare hjemme kos og slappe av. Nora og Vegar sov ettt par timer på dagen i dag mens je fikk endelig vasket flasker og div annet.
Håper Nora og je slipper unna forkjølelsen men siden Vegar er såpass syk er det nok små sjanser for det..
Men uansett: GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN!!! :)



jordbær er egentlig godt det...!






















Ingen kommentarer: