lørdag 21. mars 2009

litt knuste drømmer og planer...

er så oppgitt og fustrert omdagen!!

Vegar jobbet på spåtind i sommer, skulle sette opp 10 grunnmurer fra mai til oktober, men fikk itte begynt før aug og fikk bare satt opp 3, jobbet mye og da mener je MYE, for å få inn penger til å pusse opp huset og selge det. Vi skulle kjøpe hus fra Estland og sette det opp på ei tomt vi har kjøpt oppi Dælih, ved Roger. Hus tegninger og alt klare..

Murene ble ferdig og Vegar sendte regning, men da begynte de å klage, enda itte noe var glat. Vegar fikk låne penger av meg for å rette opp "feilene" og betaling ble lovet innen to uker... men neida itte fornøyde, Vegar tok opp privatlån på seg selv og fikset opp enda flere "feil" og ny betaling lovet...
Nå er det snart april, 7 mnd siden murene var godkjent og hyttene er satt opp.. enda nekter de å betale.. Propper Vegar full av falsk håp og løgn. Vegar sendte saken til innkasso, men da ringte vedkommende til innkassofirmaet og sa att han og Vegar hadde snakket og kommet frem til en løsning.. Vegar har itte hørt fra han siden november og denne var i starten av mars..

Så gikk Vegar til advokat. Sammen sendte de brev med ett tilbud om avslag på 100 000,- om de kunne betale innen 10 dager ell så tar Vegar ut konkursbejøring på de... INGENTING skjedde innen 16 mars som var fristen... Beløpet de skylder er nå på over 400 000,- !! Men de driter totalt i alt!!

Så nå må vi bruke 43 000,- på å kjøre de konkurs (penger vi itte har) og Vegar kommer mest sansynelig til å tape alle pengene sine..

Tenk så jævlig!! Pga Spåtind AS må vi bare gi opp drømmen om hus i Dælih!
Pengene skulle brukes til:
pusse opp det vi har nå helt ferdig og selge det (litt lite for en familie på etterhvert 4 å bo i(nei itte gravid enda:))
Kjøpe ut caddyen og bytte den inn i en familiebil
Lappen til meg

Je skulle egentlig gå på skolen til høsten men det må muligens droppes så vi har penger til å gjøre huset her ferdig og selgbart om noen år...
Vegar hadde en liten drøm om å gå kveldsskole og bytte jobb...

Men alt dette må bli om maaaange år og da ratt itte i det hele tatt...!!

HATER SPÅTIND AS og han Steinar dritten som har laget til bare kvalm siden dag en!!!
Gjett om Vegar angrer seg på att han tok på seg den jobben som han skulle tejne masse på!!! MØKK

*dagenssintefustrerteleiseg utblåsning!!*

4 kommentarer:

Linn sa...

Å herregud, stakkars dere :,( Jeg føler virkelig med dere, det er så mange drittsekker rundt omkring!!!

Håper det ordner seg for dere, og at dere finner en løsning på pengeproblemene slik at dere for oppfyllt noen av drømmene deres likevel. Husk at drømmene ikke blir knust, bare utsatt en stund. Dere får nok både hus og ny bil etterhvert skal du se :-) Trøsteklemmer fra oss på Lillehammer.

Lillian sa...

takk for det.. :) ja de blir jo itte knust nei bare utsatt veldig mange år.. hadde håpet nye huset skulle være ferdig innen nesteman kommer, men men... bilen er liksom itte såå nøye, :)

Johanne sa...

Hat over Spåtind!!!
:'(
Jeg VET hvor mye dere begge så frem til å få de pengene og flytte inn i drømmehuset oppi Dæhli! Det her er bare for dårlig av han Steinar-dritten!
Men - som Linn sier - drømmene er ikke knust, bare utsatt :-) Dere kommer til å få det akkurat som dere vil etterhvert, dere må bare ha tålmodighet og kanskje jobbe litt mer for det enn planlagt :-/
Glad i dere begge <3

Lillian sa...

ja hadde han enda fått bare 150 000 liksom kunne vi gjort ferdig huset og garasjen og solgt det :) da hadde vi jo hatt huset i dælhi liksom:) nei håper virkelig noen gæsseler denger de litt så vegar får penger :)