lørdag 14. mars 2009

loong time no see..

Mye har skjedd nå siden sist.. Både veldig triste ting og veldig fine ting.

Den 2 mars, ble Marry (Vegar og Nora's bestemor/oldemor)lagt inn på sykehus med høyte blodsukker og vond for. Etter flere prøver viste deg seg att hun hadde fått epelepsi og brukket foten sin.
Lørdag 7 mars reise vi og besøkte henne på sykehuset. Veldig koselig å se henne og hvordan hu livnet til litt av å se Nora igjen. Men huff så forandret hun var.. Sliten og slapp, men våken og klar. Så vi fikk snakket med henne og gitt henne mat før vi måtte dra, Marry var trett og måtte sove litt. Nora fikk en gooood klem av oldemor og vi reiste med sees igjen og vi kommer på Væssia da du kommer hjem...!
Mandag 9 mars sovnet Marry stille inn tidlig på morgenen.
Je fikk kjenne hu i knapt to år, og blitt helt utrolig glad i den søte, herlige gamle damen, så syns det var utrolig trist. Merker på Vegar att det er nok uvirkelig og itte helt gått opp for han. Var på Væssia en tur i går... helt rart å være der uten Marry..
Tror det kommer til å bli en nydelig begravelse neste tirsdag, med masse mennesker og blomster.

Tirsdag 10 mars, ble min lillesøster 21 og vi var hos fotografen på Lillehammer.. Gikk greit sånn to første bildene så ble Nora lei og bare ville kose istedet:) men tror det ble 12 fine bilder.. får se resultatet om 2-3 uker.
Da vi kom hjem hadde Nora 39 i feber og det hadde hun helt til torsdag, så ble ingen babysvømming på oss denne uken. Da dro vi på legevakten i Torpa, så hun hadde nok bare ett virus.

Fredag morgen våknet vi med bedre form men til tidenes største bæsjebleie... Så da var det bare å putte hele jenta i badekaret... vel.. var vist itte ferdig med å bæsje så da ble det dusjen istedet og en grundig vask av badebaljen etterpå :)
Reiste på babytreff,

men formen til Nora ble dårlig igjen så hun bare gråt og ville til meg(som prøvde å leke fotograf akkurat da:) Så ble itte mange bildene men noen få:) Reiste en liten tur på Væssia da Vegar kom å hentet oss, men måtte dra igjen tidlig for Nora ble bare værre. Vel hjemme og etter 4 bæsjebleier litt mat og melk, sovnet Nora på armen min.. Totalt utslitt.. og innen je fikk henne ned i sengen måtte vi bytte bleie igjen.. så på vel ett døgn nå har det nok gått med 10-12 bleier.. Håpe det roer seg snart :)
Vel nok om bæsjebleier :)

Nora er jo 10 mnd idag, 2 mnd igjen til den første av maaaaaaaaaaaaaange bursdager:)
Nå har hun 4 tydelige( og skarpe) tenner, to oppe og to nede.
Ellers er hun kjempe flink til å gå, med litt hjelp, sitte oppreist selv og snu seg rundt i alle retninger, skyve seg bakover når hun sitter, drar seg fremover når a sitter, legger seg ned på magen, setter seg oppigjen når hun ligger på rygg, ruller begge veier, reiser seg opp på to i lekegrinna, danser og går rundt og rundt oppi lekegrinna :) flinke store vesle jinta mi :)

Måtte sende kameraet mitt på rep igår, får kansje igjen nytt.. ville plutselig itte ta bilder igår på treffet... så håper de får fikset det.
Forresten fått ny mobil også etter att min kjære nokia omkom i en tregisk drukningsulykke i badekaret til Nora på torsdag.. Hadde forsikret den gjennom telenor, men såklart dekket itte den vann- og fuktskader.. men pappa og Johanne stilte penger så da ble det ny mobil :) rosa faktisk :) digger den!!!
Samsung F480 TOUCH, uten tastatur:) litt uvant men det kommer seg..

Ingen kommentarer: